Grant Thornton - MKB Ledenvoordeel

Grant Thornton – Gratis Groeigesprek

 • Als lid van MKB Rotterdam Rijnmond maakt u kans op een exclusief groeigesprek met één van de adviseurs van Grant Thornton.

De voordelen op een rij

 • Het Groeigesprek met Grant Thornton
  We zijn gespecialiseerd in groei en bieden aan om samen met u te onderzoeken hoe u uw groeiambities het beste kunt realiseren. De aanpak die we hierbij kiezen is het 6-box groeimodel.
 • Six Box Model - basis - Grant ThorntonStep back – focus – act
  6 karakteristieke onderdelen zijn bepalend gebleken voor succesvolle groei van uw onderneming. Vandaar de naam 6-box groeimodel. Aan de hand van uw groeiwensen en uitdagingen, gaat u in gesprek over het verleden, heden en de toekomst van uw organisatie.
  Waar staat u nu, en waarom? Waar wilt u met uw organisatie heen? Wat is uw ambitie? En hoe realiseert u deze? Onze opbouw is: neem eerst afstand, breng dan focus aan en ga vervolgens tot actie over!
 • Waar liggen uw uitdagingen?
  We bespreken eerst uw uitdagingen om uw groeiambities succesvol te realiseren. Daarna duiken we dieper in de materie. U kunt niet al uw uitdagingen tegelijk oppakken, daarom werken we verder om te bepalen waar u gaat beginnen.
 • Ons actieplan
  Voor de uitdagingen die u hebt gekozen om als eerste aan te pakken, maken we een concreet actieplan. We beginnen bij de huidige stand van zaken. Denken na welke oplossingen beschikbaar zijn en welke drempels uw organisatie mogelijk tegenkomt. Vervolgens vertalen we dit naar acties. Dit is uw agenda voor de toekomst.
 • En zo realiseert ú uw groeiambities
  Het groeigesprek geeft u goede handvatten om uw groeiambities te realiseren en geeft u het vermogen zich te onderscheiden!
 • Bekijk de video
  Kijk voor meer informatie over het Groeigesprek met Grant Thornton op www.grantthornton.nl/groeigesprek.

Wilt u kans maken op het Groeigesprek?
Stuur ons dan een e-mail en laat ons weten waarom juist úw onderneming het Groeigesprek nodig heeft.

 

Deze aanbieding is uitsluitend geldig voor leden van MKB Rotterdam Rijnmond.

Deel dit verhaal, kies je platform!
Share