Aurix - MKB Ledenvoordeel

Kosten besparen door slim leaseauto’s in te kopen

Door het inkoopvolume van de leden van MKB Rotterdam Rijnmond te bundelen zijn we in staat om betere inkoopcondities bij leasemaatschappijen, auto-importeurs en autodealers af te dwingen. Uw voordeel is al snel € 2000,- op een gemiddelde leaseauto.

  • De adviseurs van Aurix, de mobiliteitspartner van MKB Rotterdam Rijnmond, gaan samen met u bekijken welke leasevoorwaarden het best bij uw organisatie passen. Wel of geen winterbanden, verzekering via de leasemaatschappij of zelf regelen, hoe om te gaan met vervangend vervoer etc. En als u of uw collega dan weet welke auto u wilt gaan bestellen, gaat uw adviseur op zoek naar de beste deal voor u. Hiervoor gebruikt hij het inkoopvolume van MKB Rotterdam Rijnmond en zijn inkoopkennis. Deze service wordt u als lid van MKB Rotterdam Rijnmond kosteloos aangeboden en geeft geen verplichtingen.

De voordelen op een rij

  • Gemakkelijker: Wij gaan voor u op zoek naar het beste leasecontract
  • Beter: U krijgt betere voorwaarden. Geen verrassingen tijdens en aan het einde van uw leasecontract
  • Goedkoper: Deelnemers besparen € 40,= tot € 70,= per maand op een leasecontract

Gaat u binnenkort een nieuwe leaseauto bestellen en wilt u ervaren of het gemakkelijker, beter én goedkoper kan, neem dan contact met ons op via het contactformulier om te ervaren wat Aurix voor u kan betekenen.

Klik HIER om direct uw offerte aan te vragen.

 

Deze aanbieding is uitsluitend geldig voor leden van MKB Rotterdam Rijnmond.

Deel dit verhaal, kies je platform!
Share
Hans Roeffen Senior Lease-adviseur hans.roeffen@aurix.nl 06 27881388

De lease-adviseurs van Aurix laten u op een heldere transparante wijze ervaren wat de voordelen zijn van gezamenlijk inkopen. Gemakkelijker, Beter en Goedkoper!